MÉREGTLENÍTÉS TAPASZTALATOK - SAV-BÁZIS EGYENSÚLY AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD KULCSA

TEL: 06-20-9460-512
  a zöld ital és a fogyókúra
lúgosítás - savtalanítás - ph egyensúly
méregtelenítés és a phcsoda
 



HASZNOS LINKEK A TÉMÁBAN

meregtelenites
yahoo food

 

savtalanítás, lúgosítás - méregtelenítés és egészséges életmód

 
Az étrendben jelen lévő savképző és bázisképző élelmiszerek aránya és mennyisége befolyásolja a sav-bázis egyensúlyt alapvetően. A ph egyensúly szabályozásában szerepet játszik a légzés, a vesék kiválasztó működése, és olyan anyagok, melyek gyengítik a savas vagy a lúgos irányba való pH érték elmozdulást. Az emberi szervezet arra is képes, hogy elraktározza a sav-bázis egyensúlyt befolyásoló anyagcseretermékek egy részét.

Savasító ételek Lúgosító ételek
   
édességek gyümölcslevek
dióféleségek burgonya és leve
vaj, margarin zöld levelek, zöldséglevek
finomított olaj gyökérfélék, nyers zöldségek
halak, állati zsír gyümölcsök
hüvelyesek uborka, tökfélék
sajt, tojás hagyma, fokhagyma
fehérlisztbôl készült ételek fűszernövények
cukor (fehér) búzakorpa
húsok gesztenye, datolya, füge

A modern táplálkozási szokások alapján elmondható, hogy étrendünk nagy mennyiségű savképző ételt, italt tartalmaz. A lúgos ételek az egészség fenntartásában fontosak. A savas ételek savas irányba tolják el a pH egyensúlyt és nagyon sok betegség okozói.

Ha az ember több savas ételt fogyaszt tartósan, a savak közömbösítése egyre nehezebb a szervezet számára. Ekkor következik be az úgynevezett elsavasodás. Az acidózis tünetei: fejfájás, gyengeség, fáradékonyság, bőrviszketés, nyugtalanság, álmatlanság, csökkent összpontosító- és gondolkodó képesség, izomrángások és lepedékes nyelv.

 
 


Termék tapasztalatok, vélemények a phcsoda termékről: lúgosítás blog

 
2008 LÚGOSÍTÁS - SAV-BÁZIS EGYENSÚLY - LÚGOS VÍZ - MÉREGTELENÍTÉS - SAVTALANÍTÁS Freelance Web Designer